Anmälan till Yrkeskampen avslutad!

Sista datum att skicka in anmälan var 15 september 2021.
Yrkeskampen Registrering

* = obligatoriskt fält

Vilken tävling vill ni vara med i?
OBS. Ni kan endast välja ett av ovanstående alternativ.

Anmälare

Klasser

Ex: 8a
Notera att det är ansvarig klasslärare/mentor som får inloggningsuppgifter till tävlingen och som också bekräftar deltagandet.
Fotografering
WorldSkills Sweden AB använder bild- och filmfotografiskt material tagna från Yrkeskampen för att informera och marknadsföra yrken och yrkesutbildningar. Även livesändningar från Yrkeskampen i sociala medier kan ske. Genom att kryssa i denna ruta medger du att vi har tillåtelse att använda bildfotografiskt material med personer som medverkar i Yrkeskampen. Genom ditt medgivande så samtycker du till att WorldSkills Sweden samt dess samarbetspartners kan använda bilderna utan inskränkning och ersättning. WorldSkills Sweden använder sig av en digital bildbank och detta samtycke ger också WorldSkills Sweden tillåtelse att lägga in bilder och filmer i bildbanken och använda bildfotografiskt material fritt.
Personuppgifter
Vi använder dina uppgifter för att informera och kommunicera kring Yrkeskampen. Vi kommer också dela dina uppgifter med våra samarbetspartners (tredje part). Syftet är att informera dig men även för att inhämta information från dig/er rörande till exempel anmälan till Yrkeskampen din medverkan i Yrkeskampen.