Yrkeskampen Registrering

Anmälan till Yrkeskampen

Sista dagen för anmälan är den 4 september 2024.

Viktigt! Kom ihåg att bekräfta anmälan!
Direkt när du skickat in anmälan får du ett mail med en länk. Du måste klicka på länken för att bekräfta anmälan. Om du inte får något mail, vänligen kontrollera skräp/spam-korgen först eller skicka ett mail till info@yrkeskampen.se

* = Obligatoriskt fält

Vilken tävling vill ni vara med i?

Ni kan endast välja ett av nedanstående alternativ. Det går inte att byta när anmälan är bekräftad.

Anmälare

Notera att det är anmälaren som bekräftar deltagandet samt får inloggningsuppgifter till webbtävlingen.

Klasser

Tips! Klicka på "Lägg till en klass" för att anmäla flera klasser samtidigt.

Notera att det är anmälaren och inte klassens ansvarige som bekräftar anmälan och får inlogg till webbtävlingen.

Klasser

Klass

Fotografering
WorldSkills Sweden AB använder bild- och filmfotografiskt material tagna från Yrkeskampen för att informera och marknadsföra yrken och yrkesutbildningar. Även livesändningar från Yrkeskampen i sociala medier kan ske. Genom att kryssa i denna ruta medger du att vi har tillåtelse att använda bildfotografiskt material med personer som medverkar i Yrkeskampen. Genom ditt medgivande så samtycker du till att WorldSkills Sweden samt dess samarbetspartners kan använda bilderna utan inskränkning och ersättning. WorldSkills Sweden använder sig av en digital bildbank och detta samtycke ger också WorldSkills Sweden tillåtelse att lägga in bilder och filmer i bildbanken och använda bildfotografiskt material fritt.
Personuppgifter
Vi använder dina uppgifter för att informera och kommunicera kring Yrkeskampen. Vi kommer också dela dina uppgifter med våra samarbetspartners (tredje part). Syftet är att informera dig men även för att inhämta information från dig/er rörande till exempel anmälan till Yrkeskampen din medverkan i Yrkeskampen.
X Vänligen kontrollera anmälarens e-post innan du skickar in.

All information om tävlingen kommer att skickas till denna mejl.

Ändra e-post